24.4 C
Skopje
22.10.2019 - 20:37

Ознака: спокој

Смртниот спокој на Македонците

Мислам дека Македонците никогаш не биле толку анемични и рамнодушни кон сопствената судбина. Во малцинство се тие што не се. Дај Боже да грешам,...