0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 12:19

Ознака: Сплиќанец

Сплиќанец ја бара девојката на својот живот

Заљубен сплиќанец е во потрага по мистериозната девојка чија насмевка го маѓепсала, но за жал немал храброст да се врати по неа, па затоа...