4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 10:59

Ознака: Спиро Гулапчев

Спиро Гулапчев – еден заборавен Македонец

За да се сфати и протолкува целосно Мисирков, секако ќе треба да се укаже и на неговите претходници во Македонија. Меѓу нив секако би...