19.3 C
Skopje
20.7.2019 - 1:30

Ознака: спининг-трска

Трска за спининг-риболов

Нејзината должина обично изнесува од два до три метри, иако има спининг-трски под и над оваа должина Една од основните алатки за успешен риболов претставува трската...