Ознака: Специфика

Спецификата на балканските везови привлечна за Европа

Под мотото „Да живееме заедно“ неодамна во Букурешт, Романија, се одржа франкофонската средба, на тема „Везот, традицијата и претприемаштвото“, чиј дел беа везилки од...