3.1 C
Skopje
10.12.2019 - 1:55

Ознака: спасуваат

Ниту синџири не ги спасуваат велосипедите од кражба

Меѓу скопјани се зборува дека нема некој што имал во животот велосипед а да не му се случило да му биде украден. Граѓаните разочарано...