8.2 C
Skopje
16.10.2019 - 8:29

Ознака: Спасе Глигоров

Агенцијата за администрација не остава можност за партиски вработувања

Спасе Глигоров, директор на Агенцијата за администрација Главната улога на Агенцијата во системот на вработување е да биде гарант за законски и непристрасни постапки за...