26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 19:19

Ознака: соѕидан

Мистерија – таинствен предмет соѕидан во Калето

За да се дојде до целта, треба просторот над бездната да се помине преку бетонски ѕид широк едвај половина метар. Внимателно, чекор по чекор....