-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:33

Ознака: социјално загрозени граѓани

Нахрани „10.000“ акција за донирање храна за социјално загрозени граѓани

На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи првиoт настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. Акцијата ја...