3 C
Skopje
18.11.2018 - 11:39

Ознака: софтвер

Еликософт 25 години нуди софтверски апликативни решенија

Еликософт е компанија која на македонскиот пазар постои веќе 25 години, создавајќи софтверски апликативни решенија. Станува збор за организација која нуди високо квалитетен производ...

Германската влада му наложи на Дајмлер да повлече 238.000 возила

Германската влада му наложи на производителот на автомобили Дајмлер да повлече 238.000 возила во Германија откако било утврдено дека се опремени со софтвер што...

Нокиа купи американски производител на софтвер

Финскиот производител на мрежна опрема Нокиа објави денеска дека го купил американскиот производител на софтвер Спејс Тајм Инсајт, во рамки на ширењето на дејноста...