32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 19:31

Ознака: Софи Лоренс

Слика на Лусијан Фројд продадена за 29 милиони долари

Сликата на познатиот британски уметник Лусијан Фројд, „Портрет на бела прекривка“, е продадена за 29 милиони долари на аукција во куќата „Стоби“ во Лондон....