11.8 C
Skopje
24.9.2021 - 23:14

Ознака: софиската

Специјалитетите на софиската кујна

Заслепени од желбата за присвојување на целото словенско просветителско и културно наследство, бугарските политичари и политички индоктринираните научници, како аргумент за својата супремација, некритички...