Ознака: сосед

Во тек е жестока пропагандна војна со нашиот сосед Грција

Разгранетите мрежи од Македонија и од Грција користат разни методи за засилување на политичките пораки и влијание на јавното мислење, од ширење лажни вести...

Бисер балкански

Да му снема слика на соседот - Чудно е во време кога во секоја куќа има по неколку телевизори, јас да не можам да гледам...

Миле Јовановски: Не сум Сталоне па да тепам луѓе за една...

Поради отсуство на скопската обвинителка, Имран Османи, утрово во кривичниот суд беше одложено судењето за татко му на Боки 13, Миле Јовановски, обвинет дека...

Нуклеарниот отпад до дворот на соседот

Информациите дека постои можност депонијата за нуклеарен отпад од Хрватска и од Словенија да биде во непосредната близина на границата ја вознемирија јавноста и...