15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 17:19

Ознака: соседското

Горчливо-слаткиот вкус на соседското опкружување

Што значи поимот меѓународно пријателство, колку тоа се применува во практиката, какви се искуствата на другите држави, а какви на Македонија, која од осамостојувањето...