29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 22:07

Ознака: соседот

Не зeмај потврда од банкомат, позајми бормашина од соседот

Нула отпад е концепт на живеење што се темели на принципите на одржлив развој и циркуларна економија. Андријана Папиќ Манчева се залага за промена...