Ознака: сопствена

НАТО со сопствена банка

Вашингтонскиот Центар за американски напредок (КАП) во својот најнов извештај излезе со исклучително интересен и смел предлог: Северноатлантскиот сојуз (НАТО) да формира своја финансиска...