9 C
Skopje
19.2.2019 - 14:27

Ознака: сопиште

Делови од Карпош и Сопиште утре без струја

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Атинска“ бр. 25 во општина Карпош утре од 9 до 13 часот ќе останат без електрична енергија. Во временскиот...

Делови од Сопиште и Студеничани утре без струја

Корисниците од селата Говрлево, Долно и Горно Соње, Чифлик, Св. Петка, Сопиште и Ракотинци утре од 9 до 11 часот ќе останат без електрична...

Се бришат починати лица од избирачкиот список

Педесет и девет лица од општините Кисела Вода, Студеничани, Сопиште и Зелениково ќе бидат избришани од избирачкиот список. Според информациите од подрачната канцеларија на...

Во Сопиште утре можни прекини во водоснабдувањето

Во селото Сопиште утре се можни мали прекини во водоснабдувањето поради чистење и хлорирање на резервоарот за питка вода „Сопиште“. Од Регионалниот центар за управување...