Ознака: сообраќање

Автобусите на ЈСП од утре ќе функционираат без ограничувања

Јавниот превоз од утре ќе функционира вообичаено, односно без временско ограничување (од 5 до 24 часот, во зависност од линијата). Автобусите ќе сообраќаат по...