Ознака: Сончева езерска населба Мантово

Царовска: Многу места во земјава имаат туристички потенцијал, затоа инвестираме во...

Увид во градежните работи на потпроектот за подобрување на пристапноста и атрактивноста на Сончевата езерска населба Мантово и околината денеска направија вицепремиерката за економски...