15.8 C
Skopje
20.4.2019 - 14:46

Ознака: сол

Општината Кисела Вода им подели 300 вреќи сол на училиштата и...

Општината Кисела Вода веднаш по првите снежни врнежи на улиците и тротоарите на повисоките населени места, за да им овозможи непречено движење на граѓаните,...

Обезбедени 4.000 тони сол за скопските улици

Зимската служба на град Скопје за претстојната сезона има обезбедено 4.000 тони сол. Од Градот Скопје информираат дека заедно со преостанатите количества од минатата...

Фрлени 100 тона сол на скопските улици

Од градот Скопје информираат дека нивната зимска служба интервенирала на градските сообраќајници и фрлила 100 тона сол, за истите тие да бидат чисти и...