27.8 C
Skopje
24.6.2021 - 23:51

Ознака: соло-концерт

Солистички концерт на Јован Јованов во Кавадарци

Таму каде што го направи првиот чекор во своето музичко образование во концертната сала на ОМБУ „Лазо Мицев Рале“ во Кавадарци исклучително талентираниот кларинист...

Прв соло-концерт на „Фанк шуи“ во МКЦ

Групата „Фанк шуи“ на 29 март во Денсинг-салата во Младинскиот културен центар во Скопје ќе го одржи својот прв соло-концерт. - Изминатата година им беше...