6 C
Skopje
13.11.2018 - 21:55

Ознака: солисти

Вокално и визуелно прифатлива изведба на „Боеми“

Товарот што завчера го понесоа нашите солисти на својот грб секако беше неподносливо тежок, зошто за сигурен и неоптоварен настап треба искуство, а искуството...