15 C
Skopje
14.11.2018 - 14:59

Ознака: солено езеро

Солено езеро пронајдено под површината на Марс

Езеро со солена вода наводно е откриено под површината на Марс, што пак ја зголемува можноста за пронаоѓање на живот на оваа планета. Во студијата,...