16.8 C
Skopje
15.11.2019 - 15:06

Ознака: создаде

Во европската сезона Металург создаде шест нови репрезентативци

Иако стои фактот дека се сумираат победите и поразите за да се оцени сезоната, нашата цел за создавање добра и стабилна база со која...