13.5 C
Skopje
24.2.2020 - 15:07

Ознака: Создавање

Јапонија одобри експерименти за создавање животинско-човечки хибриди

Јапонската влада го одобри барањето за експерименти со матични клетки за создавање животинско-човечки хибриди. Експериментот, кој сè уште бара одобрување од јапонското министерство за...

Работодавците да инвестираат во создавање стручен кадар

Сметам дека треба пазарно да гледаме и на ова прашање и да гo решаваме недостигот од стручен кадар ние самите, бизнис-заедницата треба сама да...

Сказни за екологијата, патувањето, создавањето и астрономијата

Нови книги: „Златното јаболко и други бајки“ на Христо Петрески Книгата „Златното јаболко и други бајки“ е најново издание на современиот македонски писател Христо...

Создавање на човекот (2)

Тоа е обнова на времето и материјата, чии атоми уште од претсоздавањето беа полни со крикот стаен на Хирошима, пред експлозија што ќе излета...