31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:12

Ознака: согласи

Алберт Втори се согласи на ДНК-анализа, но ќе се бори да...

По неколкумесечното противење, поранешниот белгиски крал Алберт Втори се согласи да даде свој примерок за ДНК-анализа, со што ќе се докаже дали е биолошки...