-2 C
Skopje
23.2.2019 - 10:38

Ознака: современо живеење

Бучавата како данок на современото живеење

Зголемувањето на бројот на жителите, големата збиеност на зградите и на инфраструктурните објекти, намалувањето на зелените површини создаваат најразлични проблеми за жителите на градот...