16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 5:54

Ознака: Совет

Медицински совет

Зошто треба да користиме рибино масло Илјадници додатоци во исхраната денес се користат за долг и здрав живот, но само неколку од нив навистина го...

Медицински совет

Куркумата го подобрува човековото здравје Куркумата е чудотворен зачин. Таа не само што ѝ дава на храната убав вкус туку може да влијае и на...

Ноќните закуски и нивната штетност

Медицински совет Доколку претпочитате доцни вечери, би било добро да знаете како влијае тоа на вашата тежина, но и на здравјето. Не случајно многу светски...

Усвоена сообраќајна студија за централното градско подрачје во Битола

Советот на општина Битола на денешната онлајн-седница донесе одлука, со која се усвои сообраќајната студија и идеjниот сообраќаен проект со динамичка микроскопска симулација и...

Медицински совет

Најмоќниот природен антибиотик Комбинацијата на состојки позната како „златен мед“, односно куркумата и медот се природен антибиотик што го штити, збогатува и негува целиот имунолошки...

Прилепскиот Совет започнува со онлајн-седници

Советот на општина Прилеп, утре од 12:00 часот, ќе ја одржи редовната 49-та седница, која заради корона кризата ќе се одржи онлајн. Ова е за...

Медицински совет

Грешки при користењето средства за дезинфекција Од појавата на коронавирусот, стручњаците секојдневно советуваат да се користат средства за дезинфекција доколку не сте во можност да...

Ребаланс за набавка на комјутери за онлајн настава во Битола

Општината Битола ќе издвои над 7,8 милиони денари, или 120 000 евра за да се набават компјутери и силна интернет врска за сите наставници...

Медицински совет

Сонот го чисти мозокот и ја намалува деменцијата Квалитетниот сон го чисти мозокот и помага во намалувањето на деменцијата, ова е заклучок од најновото истражување...

Еленче Ташкоска нов претседател на Советот на општина Прилеп

Еленче Ташкоска е нов претседател на Советот на општина Прилеп. Таа беше избрана на денешната 46 седница, на која беше одлучувано по 49 прашања од интерес...