Ознака: Совет на странски инвеститори

Петер: Губење милијарди евра помош и можна дестабилизација на денарот ако...

Губење на милијарди евра финансиска помош од Европската унија, намалување на странските директни инвестиции и можност за дестабилизација на денарот што ќе предизвика притисок...