33.8 C
Skopje
4.8.2021 - 12:46

Ознака: совет за соработка

Конституиран совет за соработка и развој на граѓанскиот сектор

Унапредување на соработката со граѓанскиот сектор за остварување на владините приоритети има за цел Советот за соработка и развој на граѓанскиот сектор што беше...