Ознака: собира

Кој ја сака природата да си го собира и ѓубрето што...

Сликите со ѓубре во градот и во околината може да се видат сѐ почесто. Несовесни посетители ги загадуваат излетничките места околу Скопје. Ниту Водно...

Во Кисела Вода ќе се собира кабест отпад

Општината Кисела Вода во соработка со јавното претпријатие „Комунална хигиена“ од 21 до 29 септември ќе реализира акција за собирање кабест отпад. Планираната акција...