Ознака: соба

Спиење во затворска соба за 42 евра во Бангкок

„Сок станица“ е првиот хостел во Бангкок, Тајланд, со затворска тематика. Се состои од седум затворски ќелии и два прозорци во самица каде што...

Куршум завршил во соба од стан во која имало дете

Во вечерните часови на 15 јули скопјанец во полициската станица Центар пријавил дека додека седел со неговиот малолетен син во една од собите од...

Сензорна соба во градинката „11 Октомври“ во Радишани

Градинката „11 Октомври“ во населбата Радишани ќе добие сензорна соба. Во неа ќе се третираат деца со развојни нарушувања и аутизам, а со нив...

Основно училиште во Кисела Вода доби соба за деца со посебни...

Во основното училиште „Кирил Пејчиновиќ“ во општината Кисела Вода целосно е опремена и веќе пуштена во употреба сензорна соба за деца со посебни образовни...