6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 12:53

Ознака: снимање во живо

Фејсбук ги менува правилата за снимање во живо по нападите во...

Фејсбук изјави дека денес ќе бидат објавени новите рестрикции за користењето на алатката за снимањето во живо, по нападот на џамиите во Нов Зеланд...