Ознака: снимани разговори

Заев: Не можам да кажам дали Камчев ме снимал и мене

Не можам да кажам дали ме снимал, ако снима секаде, можно е да ме снимал. Ова го вели премиерот Зоран Заев за Орце Камчев...