30.4 C
Skopje
23.8.2019 - 13:25

Ознака: Снежана Калеска-Ванчева

Собрание го верификуваше мандатот на пратеничката Снежана Калеска-Ванчева

Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од работата на 58. седница го верификуваше мандатот на пратеникот Снежана Калеска-Ванчева која доаѓа на местото на пратеникот Петар...