8.6 C
Skopje
14.11.2019 - 21:17

Ознака: Снежана Алексиќ-Станојловиќ

Не постои пат што не може да се изоди

Учениците од основното училиште „Вељко Влаховиќ“ во Нови Сад, кои посетуваат настава по предметот Македонски јазик, еднаш неделно имаат блок-час на кој учат за...