Ознака: снег

Североисточниот дел на САД се подготвува за четврта зимска бура

Њујорк и Вашингтон се меѓу градовите во североисточниот дел на САД кои денеска ги очекуваат обилни снежни врнежи и силни ветрови кои ќе ги...