-2.4 C
Skopje
25.2.2020 - 6:23

Ознака: Снегари

Снегари

Разденуваат некрстените денови за потрошувачот, за гласачот, за галебот со лет во место. Поделена е и паричката на власта, технички речено. Кому глава, а...