1.5 C
Skopje
20.1.2020 - 16:12

Ознака: снаодливост

На буквата… буквата… М

Кога бевме деца постоеше една популарна ментална вежба позната како брза географија. Почнуваше со „на буквата... буквата...“. Избиравме буква и се натпреварувавме кој побрзо...

Велосипедистите на тест за снаодливост низ градот

Велосипедските патеки често се користат како паркинг-места и се исполнети со автомобили, а по улиците велосипедистите се изложени на голема опасност поради лошите услови...