Ознака: Смртоносниот вирус

Како ќе го промени светот коронавирусот: новиот светски поредок се бори...

Светската пандемија на коронавирусот е пресвртна точка во светската историја. Не само што индексите на берзата и цените на нафтата паѓаат туку се руши...