0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:23

Ознака: смртоносна епидемија

Гејтс: Над 30 милиони луѓе ќе починат за шест месеци од...

Основачот на компанијата Мајкрософт, милијардерот Бил Гејтс смета дека државите треба да се подготват за пандемија, која и претстои на светот, и тоа на...