13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 22:05

Ознака: смртни случаи

ИЈЗ: Регистрирани 1.252 заболени од грип, два смртни случаи за три...

Во текот на изминатата недела (од 28 јануари до 3 февруари), се регистрирани 1.252 заболени од грип, што е речиси двојно зголемување споредено со...

Јапонците планираат за ЛОИ 2020 да ги поместат часовниците нанапред

Намерата е на спортистите, особено на маратонците, да им се овозможи да се натпреваруваат во поподносливи услови Јапонците летово имаат големи проблеми со високите температури...