Ознака: смрдлив чад

Надлежните од состаноци ќе го растеруваат чадот од кејот на Вардар

По реакциите на граѓаните што поради густиот и смрдлив чад сѐ уште не можат да шетаат на кејот на Вардар, како и по пишувањата...