0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:30

Ознака: сметка

Секој Србин со своја сметка за размена на население

Во Србија се намножија идеите за можна размена на територии и на население како можно решение за спорот меѓу Белград и Приштина Официјален Белград со...

На сопствена сметка

Не­о­бич­на е мо­ќта на не­ги­ра­ње­то да по­твр­ди, по си­ла на ствар­но­то, за­што да се не­ги­ра мо­же са­мо не­што што фа­ктич­ки по­стои. Не­ги­ра­ње­то на не­кој...

Две лица фрлале менија во ресторан во Скопје и не ја...

Машко и женско лице половина час пред полноќ недолично се однесувале во ресторан во центарот на Скопје, информира МВР. Случајот во полиција бил пријавен 40...

Тужбите за случајот со децата кои останаа слепи ја блокираа сметката...

Тужбените барања од родителите на деца родени на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство (ГАК) во 2008 година, кои останале слепи откако подоцна им била...

Сметководителка од Охрид си префрлала пари на своја сметка

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Б.Н. (41) од Охрид поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „компјутерска измама“, „проневера во...