-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 5:23

Ознака: сменија

Детски изуми што го сменија светот

Секогаш кога уживате во сладолед на стапче или кога ставате грејачи за уши кога надвор е студено, за овие изуми можете да им се...

Дали владините советници ја сменија перцепцијата за државата во ЕУ

Онака како што сега се поставени нештата со европерспективата на земјите од Западен Балкан, а со тоа и на Македонија, легитимно се отвораат прашањата...