Ознака: случај алмир

Бобан Илиќ осуден на шест години, а таткото на Алмир доби...

Основниот суд Куманово денеска ја објави пресудата во „случајот Алмир“ и првообвинетиот Бобан Илиќ го прогласи за виновен  за тешки дела против безбедноста во сообраќајот и...