Ознака: случајот „Тарифа“

На 27 декември пресуда за предметот „Тарифа“

Во кривичниот суд на 27 декември ќе биде објавена пресудата за случајот „Тарифа“ на специјалното јавно обвинителство. На денешното рочиште беа изведени завршните зборови...