Ознака: службен пиштол

Полицаец со службен пиштол не сакајќи ја погодил својата роднина од...

Во кумановската полиција во попладневните часови на 12 август било пријавено дека во општата болница во Куманово била донесена 40-годишната Г.Т. од САД со...