Ознака: службен весник

Законот за јазиците се уште не е пристигнат во Службен весник

Законот за употреба на јазиците се уште не е пристигнат во „Службен весник“, изјави денеска директорот на ЈП „Службен весник“ Мартин Костовски. - Се уште...