Ознака: слоу фуд

Со „Посен петок“ до поголема еколошка свест

„Слоу фуд - Водно“ денеска ќе го лансира предизвикот „Посен петок“ кој ќе трае следните два месеца како дел од онлајн-кампањата „Храна за промени“. -...